Kehidupan opisku yang terlampau...

Thursday, May 18, 2006

Celebrate Besday di "opisku"...

Hari ni cuace sangat mendung dan lembab membuatkan suma orang jadi sengal-sengal dan lembab hehe...ala din sorang aje yang sengal² n lembab²..sbb dia memang sengal..hahhah...hari nie kat "opisku" celebrate harijadi Lynn dan Ct.."Happy birthday to U, Happy Birthday to U, Happy Birthday to Lynn n Ct, Happy Birthday To U, lalalala"...ermmm, pitching ok ..tapi body language kena lebih sikit..."SeLAMaT HaRi TuA" korang....
klu nak tau, masa kitaorang keluar beli kek (tq King's bakery, cewwah macam king's pulak yang sponsor kek) punya lah banyak nyer call dari office kat handset ayu...sampai ayu naik bengang, antara statement² yang dikeluarkan oleh ayu ialah.."tuttttttt"..alamak statement dia untuk 18SXG la..sorry ek..hanya liza sorang aje yang boleh dengar...muahahahhha...ape lah korang tak pandai berlakon...ingatkan sape yang call rupa² nya birthday girl si Lynn...ish kantoi..sesampai kat office kitaorang naik tangga sambil bawak kek..aduh kena excercise pagi²....dah lah hujan..tak pe kawan punya pasal, ape² pun kitaorang sanggup..:).. sesampai aje kat tangga ayu sms erik suruh bawak keluar lighter..heheheh cayalah erik pun pandai berlakon...muahhhhhh...ape² pun kek diorang memang best walaupun bercampur dengan air hujan...eh lupa nak mention, sebelum kluar dari king's kitaorang sempat singgah kejap kat kedai CD tengok CD RADJA "Aku Ada Kerna Kau Ada"...hahahah...beli jangan tak beli..
ermmmm...ape lagi citer yang menarik hari nie, haaaa...kalau nak tau hari nie kitaorang belajar bahasa Perancis yang mana perkataan nyer adalah "Pour Qi" makna nyer untuk siapa & 1 word more "A Cote" makna nyer bersebelahan atau berdekatan..amboi, korang habis satu opis asyik dok sebut perkataan nie, hahhaha..cuba sebut ulang² kali..:) ....
ape lagi ek citer best arie nie...rasa² nyer tak de kot...ok lah esok, kitaorang sambung citer.."opisku" nie memang menarik..sebab hari² ade citer..adios...
din+liza

7 Comments:

Anonymous ayoo cakap...

ayu agak tertekan skit hari ni...maklumlah nak surprise orang tapi byk lak marah2 ayu sbb x ajak mereka keluar..tak patut betul %^#$^#*!!!!! sensored ye...hahaha...at least ayu nak buat benda baik hari ni...harap2 la di maafkan ayu yg tak bersalah ni...:)

Thursday, May 18, 2006 3:00:00 PM  
Anonymous c-tea cakap...

hye korang...
b4 my last day(mayB) on 26th nti, i really hope dpt memory yg besT n xsangka kejutan tengah hari td, adalah yg paling sweet pnh ct dapat...well, u guys tau aper jd kat my luv life, n macam kak liza ckp, ct ada 'kitaorg' n mmg betul..i have u guys....tq so much..i will always remember u guys...i promise. demi waktu..jgn tinggal daku..ct sayang kamu..tq ya!

Thursday, May 18, 2006 6:55:00 PM  
Anonymous liza cakap...

....HadApi DeNgan SenYuMan.....

Friday, May 19, 2006 9:57:00 AM  
Anonymous erik cakap...

slambe beli cd radja xbeli cd premelodic, sampai hati ;(

Friday, May 19, 2006 11:31:00 AM  
Anonymous liza cakap...

alaaa..kecian dia ..mane ade kitaorang beli cd la..kitaorang tengok aje..sbb masa tu ade minah indon tu beli..so kitaorang teruja nak tengok..tak best pun..PREMELODIC jugak yang best..wallawey!!!!!..hidup PREMELODIC..

Friday, May 19, 2006 12:49:00 PM  
Anonymous Anonymous cakap...

selepas mendengar album Premelodic, memang terasa bahawa band ini akan menyinar suatu hari nti...syg Premelodic!!

Wednesday, May 24, 2006 2:51:00 PM  
Anonymous liza cakap...

hidup PrEmeLodIC!!!!!!!!

Wednesday, May 24, 2006 4:11:00 PM  

Post a Comment

<< Home