Kehidupan opisku yang terlampau...

Friday, May 19, 2006

Pada tahun 1988, anda di mana??

pd pagi 17 mei tue, diorg tibe2 teringat kisah silam...pada tahun 1988 ? ? :
zachy-Form 5, lepas talentine
siti - 3 tahun
Hesmel - Darjah 4, makan waffle Apollo
Ayie - Form 3, tunggu SRP, ada 2 gewe
Airul - Tadika, baru blaja kwn dgn pompuan
Melur - Darjah 1, geng dgn bdk lelaki
Ayu - Darjah 2- SRK TAMAN MELAWATI
Liza- Sekolah Kebangsaan Pusat Juaseh, (Darjah 1)
Murni- 3 tahun, suka main pasir
Joehelmi- Tadika KL, Pecahkan cermin mata cikgu sekolah tadika
Lynn- Darjah 1, Holy Trinity Tawau (Silap naik van skola)
Nazar - ' kamek kat Sarawak baruk masuk sekolah rendah kerajaan Lutong. Kelas 1 Biru, pakai seluar pendek. Aritok cikgu ajar kamek A untuk Ayam'
Ejad- Tadika( tercirit dlm seluar 'petai..' )
Hazlee- Tadika Fatima Jln Ampang perform concert akhir tahun menari Sumazou. Pakai lipstick tebal so mulut ternganga jek masuk lalat atau apa ntah
Erik - Tadika Wirawati (Taman Melawati) - ' Pelok budak pompuan dalam kelas pastu mak bdk tu dtg skola marah saye...'
- Baru tau mengeja 'ayam' , xtau cakap babi lagi
- Pegi skola naik van tapi pakcik van tu dah meninggal
Budi- Darjah 5, Sekolah Kebangsaan Bandar Tawau, Pengawas kat kelas 5 Gemilang
Din - Tadika Kg Baru kat flet
- Penah tolak budak pompuan nama 'Ogos' kat dlm besen letak pinggan mangkuk
- Main masak2 ngan budak pompuan kat sebelah rumah, nama dia nurul
- Nenek aku selalu ambik aku kat tadika
- selalu ponteng tadika dgn alasan 'sakit perut'
- Kat Taman Permainan ada hantu mase tadika

1 Comments:

Anonymous Hesmel...hahahah cakap...

Aku nak tergelak..sebab it all started masa aku, rottibbun @ zachy, siti dgn melur tgh lepak waktu pagi2 kat opis. Suddenly si Melur came n offer us this wafer yg memang hampir 18 tahun aku tak makan! (can't recalled the name of that particular wafer) tapi bayangkan, dari situ habis satu opis willing to contribute untuk citer masing2 nyer pengalaman...Thanks Din for making this wonderful blog, dedicated especially for the office..

Monday, May 22, 2006 5:59:00 PM  

Post a Comment

<< Home