Kehidupan opisku yang terlampau...

Wednesday, August 02, 2006

Segment Jalan-Jalan..

Elloooo!!!!..kali nie dalam segment Jalan-Jalan iaitu pada hari Khamis 3 August 2006 bersamaan 9 Rejab .kitaorang dah pilih satu tempat yang best lagi boombastic...iaitu Kat Klang..yehaa!!!!!!!...kitaorang nak gi makan seafood kat Muara Ikan Bakar...
Antara aktiviti yang akan dijalankan untuk segment Jalan-Jalan kali nie ialah tangkap gambo masa on the way nak pegi n on the way back lagi satu ape lagi aktiviti makan lerr..makan sampai kenyang sampai tak leh bangun..sesiapa yang menang untuk setiap aktiviti akan di berikan hadiah yang telah disponsor oleh pihak² tertentu..ape tunggu lagi sambutlah cabaran X-challenge ini..hadiah gerenti menarik..
Sesape yang nak join tu boleh la e-mail kat opis_ku@yahoo.com ye atau add ym opis_ku....nanti kitaorang akan decide ajak korang atau pun tidak..ok lah adios..
Sesiapa yang tak pegi tu, jangan sedih sebab kitaorang akan uploadkan gamba² yang menarik untuk ditengok..;)
-liza+din-

1 Comments:

Anonymous ayoo cakap...

ya allah seronoknya makan seafood....sampai rasa nak pecah perut...hehe...lain kali kita pegi lagi ye kawan².

Friday, August 04, 2006 6:14:00 PM  

Post a Comment

<< Home