Kehidupan opisku yang terlampau...

Tuesday, June 06, 2006

Don't Forget About Us (nyanyian Mariah Carey)

Syukur..'orang' telah selamat menjalani praktikal kat sini selama 3 bulan di sini. Banyak yang 'orang' belajar benda baru kat sini yang 'org' x kan dapat kat mana2 tempat. 'Org' rasa syukur sebab dapat sis dan bro yang begitu baik & caring..'Org' x kan lupakan semua kenangan 'orang' kat sini....(sedih lak rasa masa tulis kat blog ini). Lagu 'Don't Forget Us -org tujukan wat semua- kalu nak dgr rasanya ada kat dlm komputer hazlee..(tlg yek hazlee kalu diaorg nak dgr)


Hazlee : 'Org' rasa seronok sangat sbb dapat duduk sebelah Hazlee..Hazlee banyak bantu 'org' dalam tempoh praktikal ini terutamanya bila bab komputer dan sistem dalaman..ye lah 'org' tak tau sangat pasal komputer ni..cuma tau guna jer..bila dia jemmm tetiba..gelabah gak 'org'..selamat ada Hazlee..(u like a hero)..tapi skrh hazlee dah terikut sikit bahasakan diri 'org'..he..heee..penyakit tu..hope hazlee cepat kawin dan dapatkan baby yg comel2..jgn lupa jemput 'org' makan nasi minyak nanti..

Kak Lynn : 'org' rasa ada geng plak bila ada kak lynn..bila rasa dah rapat dan sayang dgn kak lynn tempoh plak makin tamat..'Org' seronok bila main game dgn kak lynn...rasa tercabar bila ada pesaing masa main game tu..memang seronok kwn dgn kak lynn..bila teringat masa kita semua spent time 2gether...sedih sangat..luv u..

Kak Ayu : kalu nak makan mesti wajib ajak kak ayu..kalu kak ayu x ada rasa kehilangan sangat..pernah sekali 'org' gi makan kat luar dgn kak Eja masa meeting kat ASK..masa tu nak makan pun x lalu sangat..sebab dah biasa makan sekali dgn kak ayu ('org' nak nangis...!)kak ayu gak ada masa 'org' tgh dlm dilema..'org' x sangka 'org' leh nangis kat bahu kak ayu masa tu..wat pertama kali rasa nangis camtu..selama ini nangis sensorg jer...i really appreacite what u've done to me..semua nasihat kak ayu 'org' ingat...take care yer..kak ayu..1 will miss u bila 'org' rasa nak makan...!kawin jgn lupa jemput 'org'..

Abg Nazar : Abg nazar banyak beri tunjuk ajar kat 'org'..banyak nasihat yang abg nazar bagi..abg nazar memang best...abg nazar memang kameraman yg berketrampilan..'org' memang maksudkan kata2 'org' tu sbb susah nak dpt cameraman cam abg nazar yg sentiasa peka dgn angle2 yg nak amik..ur da best..da bomb..keep it up!

kak liza : kak liza slalu kuar gi shopping masa ct ada dulu..'org' selalu tgk kak liza dgn ct enjoy beli belah walaupun 'org' x suka shopping..tapi 'org' hepi bila tgk kak liza & ct enjoy..kenangan kat sg congkak dgn semua akan 'org' ingat..2 detik yg best dlm memori 'org'..camna kita semua enjoy mandi manda..& sori sebab x sempat dptkan tiket untuk tgk teater utk kak liza..soosoriiii...

Abg Ijat : abg ijat memang baik dgn 'org' sejak org mula2 start kat sini..best dapat kwn dgn abg ijat..abg ijat dah cam abg 'org'..mekasih sbb selalu tlg 'org' dan layan 'org' yg kadang2 perangai cam bdk2..mekasih sbb banyak sabar dgn perangai 'org' yg cerewat bila wat keje masa editing...terima kasih sebab selalu ada d sisi 'org' utk tlg 'org'...thanks a lot..

Abg Erik : mula2 dulu 'org' x caya yg amacam tv ada krew yg merupakan ahli kumpulan premelodic sbb 'org' memang suka group tu..ingatkan diaorg nak mainkan 'org..rupa2nya btol..!x caya sungguh..abg erik memang jambu cam 'org' ckp...sbb tu 'org' terkejut bila abg erik ckp x berpunya lagi..mungkin abg erik terlalu memilih kot...!by da way hope berjaya dlm kerjaya pilihan abg erik...hidup premelodic...!

Abg Budi : ermm..masa mula2 'org' takut nak tegur abg budi sbb 'org' dgr abg budi paling senior kat sini..pastu masa kita semua gi sg congkak..x sangka lak abg budi nak join..'org' ingatkan abg budi x sukakan fun cam tu..ye lah muka abg budi nampak matured..tapi selepas tu..tanggapan 'org' terhadap abg budi berubah..abg budi memang best dan cool person..nampak ganteng gitu..!hope abg budi bahagia d samping isteri &anak tersayang..ermm..lagi satu..!org selalu suka dgr abg budi citer pasal pengalaman abg budi masa kecik...seronok didengar sbb abg budi crite dgn penuh perasaan..

Kak Melur : hope kak melur kawin nanti x lupakan 'org'..'org' ingat lagi masa kak melur x dpt dtg opis sebab cedera kat kaki..'org' terpaksa tggu kat luar sbb x ada org yg dtg utk buka opis..nak dekat 3 ari la..seksa tol..he..he..tapi bila pikir2 blk klakar gak..kalu kak melur xda mesti susahkan....kak melur memang baik dgn 'org' tapi x penah sekali pun kuar mkn dgn 'org'..nanti ada masa kita sesama gi makan yek dgn semua..

Kak Fida&Abg Husni : moga berkekalan jodoh dan kalu wat kenduri nanti lupa jemput..Abg Husni jaga kak fida bebaik..

Abg Hesmel : abg hesmel memang selalu gak bantu 'org' terutamanya berkaitan teater..maklumlah, abg hesmel kan berkemahiran dlm bidang ni.. thanks sbb bantu 'org' masa wat surat dan bagi nama utk bg program teater org ni..cayalaaahhh..!Abg Hesmel pun kalu kawin jgn lupa jemput 'org'..moga bahgia d samping insan tercinta..Hope Mana Rotee success

Abg Airul : ermmm..'org' suka stail abg airul skrg..keep it..'org' suka tukar2 pendapat dgn abg airul sbb 'org' tau abg airul memang berbakat cuma malu utk serlahkan..btol x kata org..?? hope abg airul dpt semua yg abg airul seperti yg abg airul ckp kat 'org'..take care..

Abg Ayie : Abg Ayie memang btol2 rockkklaa.. Hope tangan abg ayie cepat sembuh dan pastu leh main gitar..rasanya 'org' teringin sangat tgk abg ayie beraksi nanti..!! mesti best kan?!!!Hidup rockkk!!

Abg Joe : hope x marah 'org' sebab panggil joey...!thanks sebab bekerjasama dgn 'org' masa wat program..ingat abg joey..ingat TJ..cayalahhh..!

Kak Nadia & Abang Zachy.....,
thanks sbb banyak beri tunjuk ajar kat 'org'...'org' akan gunakan segala ilmu yg diajar...sekarang 'org' dah mahir gunakan word, powerpoint, dan excel dgn sepenuhnya..kalu berkesempatan nanti.., kita main futsal lagi..

abg din...,
thanks sbb bg org tulis kat blog ni..'org' suka stail abg din yg sempoi tue..rambut tu jg elok2..

-SALAM PERPISAHAN DARI 'ORG'...KALU ADA JODOH, KITA JUMPA LAGI..

2 Comments:

Anonymous liza cakap...

ade jugak wasiat dari 'org' nie..ingatkan tak de..korang nie memang suka tulis wasiat eh..:)

Wednesday, June 07, 2006 2:21:00 PM  
Anonymous ayoo cakap...

hehe...i ni memang sentimental la...sedih tau baca blog si murni ni..anyway nice knowing u murni...harap2 awak akan terus berjaya in ur future..daa....

Friday, June 09, 2006 1:50:00 PM  

Post a Comment

<< Home