Kehidupan opisku yang terlampau...

Tuesday, May 29, 2007

"Kenangan Terindah" samsons

lama nyer blog "opisku" nie tak diupdatekan..."ello!!!!..korang semua (yang ade kat opis tu..) busy ke? asal tak nak update blog".....sambil2 liza abiskan masa nak balik rumah nie boleh ler cerita skit2..:)).. mr. webmaster "opisku" nie selalu suruh liza update blog..pemalas tul la...cerita lah aktiviti terbaru "opisku" kat sini, sure punyalah peminat2 (hehhehe..ade peminat ke?) blog "opisku" nak tau perkembangan terbaru kita.. ermmmmmm...ooo!!..ade satu, liza baru ingat..hari tu birthday lynn...so "HAPPY BIRTHDAY LYNN"...bila nak open table? :))..hari tu on 17, ct pun sambut birthday gak yang ke22 "Happy Birthday ct wallawey".. :))..liza belikan dia kek kecik aje...hehehehe lagi ape eh....errmmm...haa!!!...nanti "opisku" nak dapat baby baru.."CONGRATULATION!!!"..tak sabar2 nyer liza nak tengok baby kak nadia..nanti tak boleh manja2 lagi tau..coz dah ade baby..:)).. rindu nyer dengan semua orang...dengan ayu!!!..dah lama kita tak cerita+share problem+gosips2..hehhehe..rindu bangat sama kamu..ingatkan masa AIM tu boleh jumpa korang semua tapi ayu call liza last minute..masa tu liza kat kg..ape lah korang, liza ternanti2 jugak, bilalah korang nak ajak liza pegi AIM..tak de rezeki kot... hesmel, sorry ler tak berenti hari tu..mane liza tau, ingatkan hang terus aje..hehhehhe..sorry eh, jangan marah ar nanti kena jual...bila nak jamming lagu DEWI..:))... rindu nyer nak buat conference macam dholu2....bila lalu aje kat bangunan glomac tu, mesti liza tengok opis kita..sedih nyer!!! :((..tahun nie dah tak dapat berbuka pose sama..uwaaaaa!!!..tapi kita still lagi boleh jumpa kat bazar ramadhan eh..hehhehehe...tak pe, nanti ade masa kita jumpa reramai, buat reunion balik..ke kita nak masak macam dulu eh ..best gak kan....tapi ade lagi ke Tabung Jalan-Jalan cari makan "opisku" tu..jalan lagi ke?.. ooo ye!!..hari tu liza terserempak dengan shah...dia nak gi mane ntah lupa lak..tapi oversea la..nak jadi VJ, shoot kat sana..tapi rancangan melayu..errmmm... ann pun pegi jugak ...ape2 pun ...kita tunggu ajelah kemunculan diorang di tv1/tv2..hehhehe..
alamak dah pukul 7 lebih...ok lah, nanti liza update lagi blog "opisku" nie..cheers

-liza-

2 Comments:

Blogger The Eugenist cakap...

Haa...Idup lagi rupanya Liza nih..
Apa2 pun bacin punya budak...senyap jer..org sms tak reply..Apo laaa...

Happy Belated B'day to Lin..dan Ct ...

apa lagi? Cukup2 laa

Wednesday, May 30, 2007 5:06:00 PM  
Anonymous liza cakap...

ha'ah ler idup lagi...hehhehehe..sorry ler hesmel pasal hari tu..sorry eh...:))

Friday, June 01, 2007 4:06:00 PM  

Post a Comment

<< Home