Kehidupan opisku yang terlampau...

Friday, June 09, 2006

Terharu

Terima kasih banyak2 kawan² opisku sebab buat surprise untuk aku kat hartz chicken tadi.Terharu gak la aku dibuatnya. Ye la..ingatkan bebetul la nak rancangan makan ramai². Siap tunggu aku balik holiday lagi. Rupa²nya ada udang sebalik mee.
Malu gak aku tadi..ye la aku ni kan ke dah 'tua' tapi maintain cun ye...hehe. Dah la semua nyanyi lagu birthday kuat². Segan gue. Serius aku x sangka langsung. Konon, lynn & liza nak ajak aku gi toilet konon. Rupanya nak bwk masuk kek dlm kedai dulu. Cis penipu punya kawan². Camne la aku x perasan plan dia orang ni...Ntah camne la aku boleh terpecaya dengan CT nak gi body shop. Dah pompuan kot...Pikiran aku ni nak gi shopping je la..hehe.
Anyway kawan²ku semua...thank you very much...aku memang terhau giler tadi. Nasib baik aku tak nangis. Ye la aku ni kan ke dah tua...malu tau buat surprise². LUV U ALL VERY MUCH!!!

ayoo

1 Comments:

Anonymous liza cakap...

bisalah ayu..kitorang kan actress yang tak berbayar..moekkekeek...tapi tu lah plan lain sebenar nyer, tapi yang jadi lain..degil sangat birthday girl, kan dah spoil kan suprise kitaorang...btw "appy bears day"..muahhhhhhhhhhhhh

Tuesday, June 13, 2006 11:49:00 AM  

Post a Comment

<< Home